Hoe begin je een broodjeszaak?

Onderzoek

Doe uw onderzoek. Bekijk de concurrentie in het gebied waar u besluit uw broodjeszaak op te zetten. Zie wat ze verkopen en bepalen wat er ontbreekt in de plaats ten gunste van het openen van een. Uw onderzoek geldt ook voor het gebied waar u gaat om uw bedrijf te vestigen.

Vergeet niet dat niet uit te geven aan het uitzoeken van dingen zoals de ingrediënten of andere typische maar cruciale elementen van uw broodjeszaak door het afwegen van onder uw onderzoek. Zorg ervoor dat u genoeg geld meebrengt voor vervoer en andere benodigdheden voor uzelf en uw werknemers. Dit zal een zelfvoorzienend bedrijf creëren.

Ken uw doel

Ken uw doelmarkt. Budget middelen op wat uw markt wil. Bepaal wie welk soort broodjes koopt. Aan wie geeft u uw vouw? Waar komen die broodjes te liggen? Hoe gaat u ze verdelen? Wat zal deze mensen bevallen? Hoeveel geld heb je om mee te beginnen? Beslis vervolgens hoe u reclame gaat maken voor uw zaak. Creëer een pakkend etiket, ga in zee met de media, neem deskundige diensten af die u gedegen advies zullen geven dat u richtlijnen zal geven voor uw bedrijfsinvestering.

Het is ook van cruciaal belang om te beslissen hoe u een bedrijf gaat beheren. U zult moeten bepalen hoe u zaken als inventaris gaat controleren. Hoeveel broodjes gaat u elke dag verkopen? Begint u met één artikel of met alle artikelen? Waar komen de voorraden vandaan? Krijgt u werknemers? Wat zijn de loonstroken die ze zullen krijgen? Hoe wilt u de loonlijst opstellen en de loonbelasting betalen? U moet ook aandacht besteden aan de bepalingen en voorwaarden van uw contract.

Reclame

Uw reclame is ook essentieel. Hoe ga je een indruk te maken voor de diensten en het aanbod van uw snelle food winkel? Hoe gaat u reclame maken voor uw zaak op de markt? Wat zijn de beste manieren om de markt te bereiken? Welke van uw opties zijn kosteneffectief en welke zijn voordeliger voor de investering?

Houd de basis bij

Nadat u de eerste stappen voor uw bedrijf hebt bepaald, hoe gaat u het succes ervan verzekeren? Om het beter te doen, is het nodig een budget op te stellen. Budgettering houdt in dat u controleert hoeveel u gaat gebruiken aan primaire uitgaven. Het gaat er ook om wat u moet betalen om uw bedrijf te laten functioneren.

Hiermee is het dan essentieel om te beginnen met deze essentiële elementen en een goed begin te maken voor uw broodjeszaak. Verwacht niet te snel te veel. Bouw uw zaak geleidelijk op en stap in uw bedrijf.

Maak eenMartiniurnado

Aangezien ik de voorkeur geef aan Italiaans eten, ga ik Italiaans eten proberen. Er zijn drie essentiële elementen die ik moet doen als ik zaken doe. Dat zijn bedenken, inhuren en managen. Ik heb deze drie hieronder opgesomd:

Uitvinden

Als je aan je bedrijf denkt, verzin er dan iets voor. Denk aan de functies van anderen. Vind uw menu opnieuw uit. Bedenk nieuwe manieren om je broodjes te serveren. De meeste van uw bedrijf en voorbeelden zijn te vinden in boeken en ebooks. Er zijn ook kant-en-klare ebooks over hoe je een broodjeszaak kunt beginnen. U kunt online ebooks vinden die u kunnen helpen uw bedrijf te hosten. Als je eenmaal het idee van het beheren van uw bedrijf, probeer te hard op origineel te zijn.

Inhuren

Een van de belangrijkste functies in een broodjeszaak is het inhuren. U weet waarschijnlijk al een paar eisen, zodat het gemakkelijk zal zijn voor u om te komen met een. Dus wat is het addertje onder het gras? Als u momenteel geen gebruik maakt van de eerste de beste gevestigde broodjeszaak op de markt, waarom dan niet?

Ik zal het hebben van een eigen winkel uitleggen. Ik heb mijn broodjes nooit beheerd omdat de winkel nog niet klaar was en ik klanten op mijn lijst had staan en ik nieuwe broodjes moest kopen. Dus, ik moest een nieuwe winkel kopen. Dat betekende minder exploitatie en goedkopere kosten en mijn winkelinterieur laten doen.

Management

Huur een manager in. Als u eenmaal aan een manager voor uw zaak begint te denken, kunt u het permanent doen of u kunt het uitbesteden of uw manager fulltime aanstellen.POOR Subway implanteert laptops. Er is geen universiteitsdepartement waar ik heen ga voor dat soort dingen. Als het personeelsverloop minder is, heeft het bedrijf minder last van het personeelsverloop. Het helpt ook om innovaties te ontwikkelen om uw bedrijf te verbeteren.

Hier zijn enkele factoren waar u ook aan moet denken bij het managen van uw bedrijf.

Bepaal mensen of kwaliteiten voor uw personeel. Dit is de basis van hoe u wilt dat uw broodjeszaak eruit ziet. Gaat u gezinnen bedienen, of alleen mensen die elke dag op zoek zijn naar een aanvullende maaltijd? Bepaalde eetgewoonten zullen u helpen beslissen over een persoon en wat te zeggen in uw restaurant. Zal uw personeel harde werkers zijn die bevelen opvolgen zonder klachten of degenen die verzoeken krijgen voor extra's om uw zaak speciaal te maken? Als dat wordt gecommuniceerd naar klanten, uw geweldige werknemers, hoe zullen ze reageren of niet reageren?

Creëer het organisatie team. U kunt al een team hebben.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)