Wat is lunch?

 Free Gratis stockfoto met avondeten, detailopname, diner Stock Photo

Wat is lunch? Het woord "lunch" wordt gedefinieerd als een lichte maaltijd gevolgd door een volledige maaltijd. OxfordDictionaries.com definieert de uitdrukking anders: "een maaltijd of reeks van maaltijden bedoeld om te worden gegeten na de thee of voor het slapen gaan".

Met andere woorden, wij zijn een combinatie van snack en maaltijd. Wat we ook eten, het is altijd een combinatie van iets. Zelfs het duurste voedsel is slechts vast, niet helemaal calorievrij. Dus raakt ons lichaam geïrriteerd door voedingsmiddelen als voddencrème, omdat het de noodzakelijke voedingsstoffen mist die ons lichaam nodig heeft. Plus, veel voedingsmiddelen bevatten chemicaliën die het ons lichaam moeilijk maken om water op te nemen. Daarom hebben we overdag honger en zijn we 's avonds futloos.

Waarom eten we voedsel waar zoveel chemicaliën in zitten? Echt waar?

Hier is de chemische verklaring:

Denk aan het menselijke spijsverteringsstelsel als een gigantische blender. Eén compartiment is voor specerijen, kruiden en andere ingrediënten die helpen bij de absorptie. In het andere compartiment zit het eigenlijke voedsel. Maar ons lichaam houdt niet van dit verouderde systeem! Het spijsverteringsstelsel van het lichaam is verdeeld in twee afzonderlijke compartimenten: de maag en de dikke darm. In de maag verteert het lichaam het voedsel dat het heeft opgenomen. De dikke darm is waar het lichaam vezels, suiker en andere "vaste" ingrediënten absorbeert.

Dit betekent dat wanneer onze maag vol is, wij ook vol zitten. Het is moeilijk voor onze magen om zichzelf te legen, dus trekken ze hun amandelen samen en moeten ze zichzelf leeg laten lopen om de maag leeg te laten lopen. Dit veroorzaakt een toename van de pijn in de rug en de billen, wat de reden verklaart voor de "darmkrampen" die men eerder op de dag ervaart.

darmkrampen

Dit ongemak is een gevoel van volledig uitgerekt zijn. Het komt van het lichaam dat absorberende stoffen uit het lichaam laat stromen. De zenuwpijn in de dikke darm komt van dit drukpunt. Het gaat door de spier, langs de zenuw, naar de hersenen.

Colon zenuw pijn

Deze pijn wordt gevoeld in het hele spijsverteringsstelsel, wanneer de samentrekkingen van de dikke darm deze drukpunten doen ontspannen. Het gaat door de spier, langs de zenuw, naar de hersenen. De eigenlijke gewaarwording is geen pijn op zich, maar een drukpuntpijn die zich verplaatst van het schaambeen, of het driehoekige bot in het midden van de dikke darm.

Deze drukpunten kunnen geassocieerd worden met:

pijn in de ruggengraat, heupen en knieën

rugpijn

kniepijn

heuppijn

Dit drukpunt kan gevoeld worden wanneer de buikspieren zich volledig ontspannen na def Electoral. Dit is de reden waarom je een "pop" of gevoel van compressie voelt op de laatste dag van votive Rustiek retraite. De laatste dag van de votive Rustiek retraite is wanneer de drukpunten het grootst en het langst zijn. Wanneer we gaan liggen om te slapen, voeren de buikspieren een "gedempte toestand" uit en dit laat de rest van het skelet toe om een normale toestand aan te nemen.   Lunch bestellen

abby chic jeans

hippe jeans

benen

buik tijd

tenen omhoog

natuurlijke latex

naadloos

opgesloten

bilspieren

strakke heupen

en de lijst gaat maar door!

Dus hoe voel je je als je gekleed bent in de hierboven genoemde kleding? Je bent in staat om jezelf te beschrijven vanuit een subjectief oogpunt, zoals je jezelf in de spiegel ziet. Je kunt ervoor kiezen om super cool, gespierd, mager, rondborstig, of knap te zijn. En het mooiste is, je kunt jezelf definiëren op welke manier je maar wilt, door welke kleding je ook draagt.

Niet alleen dit, door het dragen van de hierboven genoemde kleding, ervaar je vele voordelen voor de gezondheid:

1. Formulering van de mineralen in de lederen kleding2. Verwijdering van bacteriën uit de huid door de levenloze lucht3. stabilisatie van de rimpels4. voorkomen van plooien5. ondersteuning van de spieren6. behoud van vocht en frisheid van de huid7. onderbreking van jeuk en ontstekingen

Het dragen van kleding die gemaakt is van leer, biedt u niet alleen comfort en warmte, maar moedigt u ook aan om gezonder te eten. Wanneer je spijsverteringsstelsel goed functioneert, verwijdert het gifstoffen uit je lichaam. Dit levert je een aantal gezondheidsvoordelen op. Als je jeuk en ontstekingen voorkomt, kun je ook gewrichtsproblemen voorkomen.

Enkele doelen bij het dragen van kleding die uit leer bestaat zijn:

1. Om u warm te houden en te beschermen tegen de kou in de winter.2. Om uw kleding mooi te laten ruiken3. U mag zelf bepalen wat u elke dag wilt dragen.

Enkele voorbeelden van goede kleding die uit leer bestaat zijn:

1. pitten voor warmte2. leggings en vesten om je gemakkelijk en comfortabel te houden3. geweldige winterhoeden om je beschermd te houden tegen de zon

Als u klaar bent om een stap te zetten met uw kleding, kijk dan eens in welke richting u gaat. U kunt beginnen met een bezoek aan het winkelcentrum, of het uitvoeren van een snelle straat zoeken.