Hoe uw producten op de juiste plaats te verkopen

vending machine - vending machines stockfoto's en -beelden

Veel consumenten gaan tegenwoordig naar een bar of restaurant om hun zoete trek te stillen. Als u dus een winkel heeft en producten verkoopt die mogelijk voor een sugar rush kunnen zorgen, moet op het etiket van het product staan "zoeter als u wilt". Dit zou ervoor zorgen dat ze hun sugar rush stoppen, voordat ze naar uw winkel gaan!

Denk maar aan … een klant of klant loopt door het midden van de gangpaden in de supermarkt. Wat zou de klant of klant doen stoppen? Als het een reep snoep of waren de producten op een plank achter een plank spullen opgezet, zouden ze opgeven als ze niet zien niets hen. Aan de andere kant als de producten zijn op stand-alone planken in plaats van achter een plank, een zoeter komt in de ogen van de klant. U zou uw kappers- of schoonheidsspecialistennaam daar kunnen hebben, maar als de producten die u verkoopt een woord hebben dat ermee geassocieerd wordt, kunt u de producten beter achter een schap hebben staan waar mensen ze kunnen krijgen.

U hoopt natuurlijk dat er een woord aan uw producten verbonden is. Van daaruit reikt de klant of klant en kiest een product zodat ze hun sugar rush kunnen krijgen.

Je kunt heel andere dingen verkopen in een bar dan in een restaurant. De bar moet specifiek ontworpen zijn om de deal sneller te sluiten! Daarom, als je snacks verkoopt in je bar, wil je geen product verkopen waar mensen suiker van krijgen, dus dit zou leiden tot een traag traag systeem.

Er zijn nog een aantal andere voordelen met minder suiker producten!

1) minder suiker = minder gast wordt ervarenEen goed voorbeeld hiervan is een programma voor gewichtsverlies. Als men alleen eenvoudige proteïnerepen gebruikt, zullen ze geen resultaten zien van hun gewichtsverliesprogramma. Aan de andere kant, als men met een eiwitreep naar binnen gaat en een product kiest met 20 gram eiwit, zullen ze geweldige resultaten zien.

2) Het wordt als gezonder beschouwd dan suikervervangende productenDeze producten zijn identiek aan gewone proteïnerepen. Daarom wordt het als gezonder beschouwd om eiwitgel repen te eten dan een suikerreep.

3) lagere prijzen vs suiker bar productenDe perceptie van uw product daadwerkelijk van invloed op uw prijsstelling. Als je snacks verkoopt in je restaurant, zullen de klanten die een sugar rush willen, je veel meer laten betalen voor deze producten dan wanneer je gewoon extra suiker uit je Tekening verkoopt.

Kortom, klanten die de extra suiker willen, zullen meer betalen, maar het zal voor u minder kostenefficiënt zijn met uw bar.

In de bovenstaande gevallen kan het zijn dat je zijn producten niet kan verkopen omdat ze te duur zijn! Maar als je sportdrankjes verkoopt, kun je natuurlijk meer verkopen dan een product met extra suiker!

Wat we duidelijk zien zijn de verschillen tussen de producten en de producten die we kunnen verkopen, de behoeften van de klanten en de kosten voor de klant om verschillende producten te kopen. Met deze velden zorg je ervoor dat je altijd de producten verkoopt die je het beste kunt verkopen.

Daarom is het belangrijk dat u uw automaatlocaties elke week wijzigt om te voorkomen dat u de producten verkoopt die u alleen van plan was te verkopen, zodat u uw kosten laag houdt, maar in de handel moet u uw winst hoog houden!

Je producten verkopen op de juiste plaats, met het juiste product kan je potentieel enorm veel geld opleveren!